Wie ben ik

Ik ben Cecilia Coppens en ik woon in Kessel-Lo, vlakbij Leuven. Daar heb ik gestudeerd, vier jaar lang. Eerst een bachelor Taal- en Letterkunde met de opties Frans & Duits (Vraiment? Ja sicher!), gevolgd door een Master in de Culturele Studies. Dan ben ik naar Brussel getrokken voor een Master in de Journalistiek. Nu werk ik als programmamedewerker voor het consumentenprogramma Inspecteur Decaluwé op Radio 2.

En in mijn vrije tijd? Ik denk dat deze blog goed samenvat waar ik mee bezig ben. Cultuur, in de brede zin van het woord. Van musical tot opera, van tijdschrift tot klassieke roman, van vintage plaat tot nieuwe release, van zwart-wit tot blu-ray, van museum tot pop-upstore… En dat zowel passief als actief. Zo stond ik net twee jaar dansend en zingend op de planken als lid van een showkoor en presenteer ik lokale evenementen.

Ik kan ongelooflijk genieten van een goed boek, een mooie film, een knappe tentoonstelling… En die passie wil ik graag delen met zoveel mogelijk mensen. Als ik er met deze blog in slaag mijn enthousiasme voor cultuur op andere mensen over te brengen, zou dat mij heel gelukkig maken. Want ‘cultuur’ is misschien een groot woord dat snel afschrikt, maar het is gewoon je laten verrassen door iets nieuws, je (laten) verrijken door een nieuwe ervaring.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s