Het is mooi geweest

Op 24 augustus 2014 was het precies één jaar geleden dat ik mijn allereerste blogpost schreef. Dat was voor mij het uitgelezen moment om mijn blog eens te evalueren en te kijken waar een jaar bloggen mij gebracht heeft. En de conclusie is helaas dat ik ermee ophoud. Dit is mijn laatste post op deze blog.

Het voorbije jaar heb ik me vaak schuldig gevoeld, omdat ik niet zoveel tijd had als ik wilde om blogposts te schrijven. Die lieten daarom vaak op zich wachten, zeker tijdens de afgelopen maanden. Ik heb gemerkt dat ik vaker met cultuur bezig was dan dat ik de tijd had om erover te schrijven. Wat soms best wel een paradoxale situatie opleverde: ik kreeg soms de reflex om niet nog een film te bekijken of naar een expo te gaan, omdat ik nog een blogpost wilde schrijven van een vorig boek of een andere opera. En dat is natuurlijk niet de bedoeling:-).

Ook neemt mijn engagement bij verschillende culturele verenigingen heel wat tijd in beslag. Ik ben betrokken bij de jongerenwerking van het nieuwe BELvuemuseum en geef rondleidingen in de expo ‘100 jaar radio’ in Leuven. En het is gelukt om van mijn hobby mijn beroep te maken, want sinds vorige week organiseer ik culturele evenementen bij het Davidsfonds in Leuven:-)! Maar zo’n nieuwe job vraagt natuurlijk ook heel veel energie en overgave.

Het is echt niet gemakkelijk, inzien dat je gewoon geen tijd genoeg hebt om alles te doen wat je zou willen:-).

Maar ik wil jullie, liefste lezers, bedanken. Voor het volgen van deze blog, het lezen van mijn blogposts, het posten van toffe en kritische commentaren… Het was een plezier om mijn culturele ervaringen met jullie te delen! Ik hoop dat ik er toch een klein beetje ben in geslaagd om jullie te inspireren om meer cultuur te beleven.

En wie weet, misschien tot een volgende ontmoeting in deze virtuele wereld of tijdens een cultureel evenement in de ‘echte’ wereld. Geniet in de tussentijd van alle culturele ervaringen die je maar kan opdoen! Ik wens jullie een bruisend nieuw cultuurseizoen!

P.S. Ik heb me wel voorgenomen om mijn liefde voor cultuur via mijn Twitteraccount te verspreiden:-). Je vindt me via @ceciliacoppens.

Advertenties

6 thoughts on “Het is mooi geweest

  1. Jammer dat je stopt, maar fijn dat het om zoveel leuke redenen is! Je hebt gelijk, het is belangrijker cultuur op te doen dan er over te schrijven. 🙂 Persoonlijk vind ik het zonde, want nu we net terug zijn uit het buitenland, zouden je stukjes een stuk relevanter geworden zijn… Maar ik ben er zeker van dat Toon mij via zijn Twitter ook op de hoogte zal houden! En als je babycultuurdingen ziet, dan ben ik steeds kandidaat om mee te gaan! 😉

  2. Af en toe een beetje rust is voor je “soul” evenveel waard als een brok cultuur! Toch was je blog heel leuk om volgen, misschien tot later hier?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s